22:21

Україна має талант - сенсація інтернету до сліз

Відео роботи Ксенії Симонової переглянуло вже 2 мільйони глядачів. В інтернеті з’явилась нова зірка і вона працює з піском", - зауважує американський канал CBS. "Це - дивовижне відео. Політичне. Історичне. Мистецьке. Вражаюче. Воно наштовхує на багато думок, на відміну від багатьох сучасних політичних дебатів. Автором є Ксенія Симонова. Мабуть, наразі мало хто чув щось про неї - поки що. Думаємо, це зміниться", - так коментує відео переможниці українського шоу "Україна має талант" впливове американське видання The Los Angeles Times. Після запалювання свічі Ксенія відтворила на освітленому екрані з піском історію життя простих людей і війну: ось закохана пара сидить на лавочці вночі під зірковим небом... Під звуки з радіоприймача про оголошення війни цей образ зникає. Профіль жінки. Вона плаче... Потім Ксенія малює колиску з дитиною, біля неї при свічі сидить жінка. Усю цю картину художниця закидує піском. Під звуки падаючих бомб з'являються профілі людей. Війна. За цими зображеннями Ксенія малює вродливу жінку, яка перетворюється на стару і сумну.



Далі Ксенія малює з піску пам'ятник Невідомому солдату. У фінальній сцені мати і дитина у домі торкаються долонями вікна. За ним ніби є їхній чоловік і тато. З'являється напис "Ти завжди поряд". 

Життя за часів війни на піску викликало сльози у багатьох глядачів. Як зізналась журналістам переможниця конкурсу, її найулюбленіший номер "був показаний у півфіналі шоу "Україна має талант".

"Це міні-спектакль на військову тематику: жінка з дитиною на руках чекала чоловіка з фронту, останнє побачення дівчини і її коханого на вокзалі. Практично ніхто не знає, що саме ця робота була найпершою в моєму житті.

Категория: Культура | Просмотров: 6885 | Добавил: admin | Рейтинг: 1.0/18
Комментарів [ 0 ]
[ Зайдіть та залиште коментар ]
[ Реєстрація | Вхід ]