16:00

Дайджест новин Торонто за минулий тиждень: 1.07-7.07.2024

Дайджест новин Торонто за минулий тиждень

Останній тиждень був насичений подіями в Торонто та по всій Канаді. Від політичних зрушень до культурних заходів, тут зібрано десять найважливіших новин, які вплинули на життя міста та країни.

LCBO працівники розпочали історичний страйк

Працівники LCBO вийшли на свій перший страйк в історії, протестуючи проти планів уряду Форда щодо відкриття ринку алкоголю. Страйк розпочався після кількох місяців безрезультатних переговорів щодо контрактів.

Поліція шукає підозрюваного у зґвалтуванні та пограбуванні в метро

Торонто поліція шукає чоловіка, який пограбував і зґвалтував щонайменше двох людей на лінії 1 метро. Інциденти сталися на початку травня, і поліція звертається до громадськості за допомогою у впізнанні підозрюваного.

Новий законопроєкт щодо оренди та реновіцій

Міська рада Торонто затвердила новий законопроект, спрямований на боротьбу з "реновіційним виселенням". Це рішення має на меті захистити орендарів від необґрунтованих виселень у зв'язку з ремонтними роботами.

Торонто планує майбутнє островів на 25 років вперед

Торонто представило план розвитку островів Торонто на наступні 25 років. Проєкт включає заходи щодо покращення інфраструктури та збереження природних ресурсів.

Зростання випадків пограбувань та вторгнень у будинки

Поліція Онтаріо попереджає про збільшення випадків викрадень автомобілів та вторгнень у будинки. Це попередження супроводжується рекомендаціями щодо посилення заходів безпеки.

Відновлення Garrett Temple в Торонто Raptors

Торонто Raptors підписали контракт з ветераном Garrett Temple. Гравець відомий своєю лідерською роллю та досвідом, що буде корисним для команди.

Смертельний інцидент у східному Торонто

Чоловік загинув у результаті стрілянини в східній частині Торонто. Поліція шукає підозрюваних і звертається до громадськості за допомогою в розслідуванні.

Пожежа в бізнесі в Leslieville

Двоє чоловіків підозрюються у підпалі бізнесу в Leslieville. Поліція опублікувала відеозаписи та звертається до громадськості з проханням допомогти у впізнанні підозрюваних.

Зупинка виселення кінотеатру Revue

Суд Онтаріо продовжив заборону на виселення кінотеатру Revue до кінця жовтня 2024 року. Це рішення дає більше часу для вирішення спору щодо оренди.

Покращення доступності автобусних маршрутів

Міська рада Торонто оголосила про плани покращити доступність автобусних маршрутів для людей з обмеженими можливостями. Нові заходи включають встановлення спеціальних підйомників та розширення місць для інвалідних візків.

Цей дайджест новин демонструє широкий спектр подій, що відбулися в Торонто та Канаді за останній тиждень. Від страйків і законодавчих змін до культурних подій та поліцейських розслідувань, ці новини відображають динаміку життя у великому місті.

Джерела

  • CityNews Toronto
  • Toronto Star
  • Global News
  • Toronto Police Service

Категория: Події | Просмотров: 190 | Добавил: admin | Теги: дайджест, торонто | Рейтинг: 0.0/0
Комментарів [ 0 ]
[ Зайдіть та залиште коментар ]
[ Реєстрація | Вхід ]