10:59

Дайджест поточних новин Торонто за період з 7.07.2024 по 27.07.2024

Відкриття виставки сучасного мистецтва

У Торонто відкрилася нова виставка сучасного мистецтва в Музеї образотворчого мистецтва. Виставка включає роботи відомих художників та нові інсталяції, які привертають увагу поціновувачів мистецтва.

Концерт Red Hot Chilli Peppers

Гурт Red Hot Chilli Peppers виступив у Торонто на Budweiser Stage 15 та 17 липня, зібравши величезну аудиторію фанатів. Вони виконали свої найпопулярніші хіти, створивши неймовірну атмосферу для глядачів.

Фестиваль крафтового пива

14 липня в Evergreen Brick Works відбувся перший в історії фестиваль крафтового пива. Захід зібрав численних любителів пива, які мали можливість скуштувати різноманітні сорти напою від місцевих виробників.

Toronto Flower Market

Щорічний ринок квітів відкрився 13 липня на Queen St & Shaw St, де мешканці Торонто могли придбати рослини та квіти, вирощені в Онтаріо. Захід тривав до осені, підтримуючи місцевих флористів та фермерів.

Importfest Car Show

13 липня в Metro Toronto Convention Centre пройшло велике автомобільне шоу Importfest. На заході було представлено сотні модифікованих автомобілів з Канади та США, а також новинки автомобільної індустрії.

Фестиваль музики та кіно в історичному районі

З 27 червня по 21 липня в історичному районі Distillery District проходив фестиваль музики та кіно Lavazza IncluCity, який пропонував відвідувачам насолодитися багатокультурним кінематографом та живими виступами.

Перегони Honda Indy Toronto

З 19 по 21 липня в Торонто відбулися щорічні перегони Honda Indy, під час яких вулиці міста перетворилися на трасу для перегонів. Перегони привернули увагу тисяч глядачів та фанатів автоспорту.

Фестиваль Big on Bloor

20 та 21 липня в районі Bloordale відбувся фестиваль Big on Bloor, що відзначав мистецтво, культуру та спільноту. Відвідувачі могли насолоджуватися виступами місцевих артистів, громадськими інсталяціями та іншими заходами.

Концерт Tame Impala

26 липня на Budweiser Stage виступив гурт Tame Impala, розпочавши своє північноамериканське турне. Концерт зібрав шанувальників психоделічного року з усього міста.

Toronto Festival of Beer

З 26 по 28 липня в Exhibition Place пройшов Toronto Festival of Beer, де виступили Public Enemy Radio, Dwayne Gretzky, Ja Rule та Ashanti. Захід запропонував відвідувачам можливість скуштувати різноманітні сорти пива та насолодитися живою музикою.

Jazireh Festival

27 липня Ontario Place приймав фестиваль Jazireh, присвячений перській культурі. Відвідувачі могли насолоджуватися музичними виступами, традиційними танцями та стравами перської кухні.

Fred Armisen в Danforth Music Hall

28 липня комік Fred Armisen виступив у Danforth Music Hall зі своєю музично-комедійною програмою, залучивши шанувальників гумору та музики.

Щорічний кінофестиваль Movies in the Park

З 17 липня в David Pecaut Square проходить щорічний кінофестиваль просто неба Movies in the Park, де кожну середу можна переглядати кінофільми безкоштовно.

Міжнародний фестиваль Salsa on the Beach

З 12 по 14 липня в Woodbine Park відбувся міжнародний фестиваль Salsa on the Beach, який зібрав любителів латиноамериканської музики та танців. Відвідувачі насолоджувалися виступами, їжею з фуд-траків та напоями з пивного саду.

Марш за права тварин

25 липня в центрі Торонто відбувся марш за права тварин, організований місцевими активістами. Захід зібрав сотні людей, які висловили свою підтримку захисту тварин та покращенню умов їхнього життя.

Показ документального фільму The Stone Speakers

26 липня в TIFF Bell Lightbox відбувся показ документального фільму The Stone Speakers, після якого відбулася сесія питань та відповідей з режисером Ігорем Дрджлачою. Захід відвідали поціновувачі документального кіно.

Використані джерела:

  • To Do Canada
  • Curiocity
  • NOW Toronto

Категория: Події | Просмотров: 127 | Добавил: admin | Теги: торонто | Рейтинг: 0.0/0
Комментарів [ 0 ]
[ Зайдіть та залиште коментар ]
[ Реєстрація | Вхід ]