00:38

Інтерес до Торонто у світі втрачається

За 20 років кількість запитів про Торонто у світі зменшилось майже у чотири рази. На підтвердження цього наводимо вбудовану статистику частотності запитів за словом Торонто (Toronto). Статистика надається сервісом - Google Trends. Статистика наведена починаючи з 2004 року по теперішній час. Статистика інтерактивна, постійно оновлюється. Але загальний тренд на зниження зберігається. Ви можете тут у коментарях надати ваші варіанти причин, чому кількість запитів щодо Торонто суттєво зменшилась за цей час. Зазначимо, що наш сайт існує уже понад 15 років і ми можемо підтвердити таку тенденцію. Наприклад, колись популярна у нас тут рубрика пошуку родичів в Канаді та зокрема в Торонто майже втратила свою актуальність.

Як видно зі статистики нижче, найчастіше запит зі словом Торонто приходить з Канади, та якщо говорити точніше, то з самого Торонто з місць поряд та з деяких країн.

Торонто тренди

Зазначимо, що досить часто у запитах з за меж Канади намагаються з'ясувати яка погода в Торонто, час в Торонто, клімат, або навіть запитують що таке Торонто запитом - "Торонто це". У самій же Канаді, найбільше усіх цікавить місцевий сайт оголошень. Найбільш популярні запити та такі що набувають популярності наведені нижче:

Торонто тренди

Категория: У світі | Просмотров: 140 | Добавил: admin | Теги: торонто, статистика | Рейтинг: 0.0/0
Комментарів [ 0 ]
[ Зайдіть та залиште коментар ]
[ Реєстрація | Вхід ]