22:39

Нові рубрики: відео блогерів та публікація статей про життя в Канаді

Як стверджує статистика понад 250000 українців вимушено переїхали до Канади за програмою CUAET. Як наслідок можна спостерігати шалене зростання кількості відео-каналів на Ютюб, які створюються тими хто опинився у Канаді. Мотивація створення таких відео у кожного різна: хтось розраховує на монетизацію, комусь так зручно подавати інформацію про своє життя рідним та друзям, хтось використовує такі канали для спілкування та пошуку роботи.

Що пропонує наш сайт

Задля допомоги власникам таких каналів ми створили на сайті відео-каталог з рубрикою ❞Блогери❝ у який власник каналу може додати посилання та опис свого відео-блогу. Можливо таким чином це допоможе збільшити кількість переглядів та згуртує спільному до цих каналів. Зазначимо, що на час написання цього тексту у нас тут зареєстровано понад 3000 підписників і ми час від часу надсилаємо їм інформацію про оновлення інформації тут. До доданих каналів відкривається можливість додавати коментарі. Зазначимо, що у каталог можна додавати не лише посилання на канал, а й посилання на поточні випуски відео.

Також ми самі знаходимо цікаві канали з Канади та додаємо їх у наш каталог задля нашої цільової аудиторії.

Блогеры Канады

Як додати своє відео?

Розміщення відео є безкоштовним, але потрібна реєстрація на нашому сайті задля отримання доступу до форми, що дозволяє зручно додавати посилання на відео.

  1. Зареєструватися на сайті
  2. Перейти в каталог відео, обрати рубрику - ❞Блогери❝
  3. Додати посилання на ваше відео з Ютюб
  4. Дочекатися модерації відео та публікації на сайті

Зазначимо, що як правило достатньо тільки вказати урл посилання, а описи та інформація з каналу відтвориться у формі. Але і самостійно її можна відредагувати чи щось додати.

Публікація ваших статей

Також приймаємо для розміщення текстові статті з фото, якщо потрібно, про життя в Канаді. Зазвичай, не всім подобається знімати відео та зручніше просто писати текстом про канадське життя-буття. Мову для таких публікацій ви обираєте самостійно - ту яка вам більш до вподоби. Після реєстрації ви отримаєте доступ до форми для того аби додати ваші тексти.

⚠ Зазначимо, що автори таких каналів та текстів та автори коментарів можуть мати окрему думку, яка не збігається з нашою, але то їх справа. Усі хто зареєстрований на сайті мають можливість висловлюватися у коментарях та ставити оцінки іншим коментарям чи публікаціям і відео. Будьте толерантні та чемні. Явні порушення та хейт будуть видалятися, звісно.

Категория: Соціум | Просмотров: 115 | Добавил: admin | Теги: ютюб | Рейтинг: 5.0/1
Комментарів [ 0 ]
[ Зайдіть та залиште коментар ]
[ Реєстрація | Вхід ]