Веб-камера у Києві- "Майдан Незалежності"

Майдан Незалежності (або Майдан) — центральна площа Києва. Розташована між Хрещатиком, вулицями Грінченка Бориса, Софійською, Малою Житомирською, Михайлівською, Костьольною, Інститутською, Городецького архітектора та провулком Т. Г. Шевченка. До кінця 10 століття ця місцевість, як і весь теперішній Хрещатик, звалася Перевісищем і являла собою болото. Там де тепер починається вулиця Софійська, була Лядська брама, що вела до верхнього міста. На території майдану в 18 столітті збудували кам'яні фортечні мури та так звані Печерські ворота, які існували до 1833 р.

Площа дістала сучасну назву на честь проголошення Україною державної незалежності у 1991. Слід відмітити, що в побуті назва Майдан незалежності використовувалася вже з 1990-го року, ця назва виникла завдяки великій кількості мітингів на підтримку незалежності України, що проводилися на площі в 1989-1991 роках і до певної міри була іронічною тож офіційне перейменування лише затвердило народну назву. (Джерело-Вікіпедія)




Для запуска камеры нажмите на изображение-заставку. Если после начала работы камеры трансляция прервется - нажмите еще раз. Обычно, после повтора трансляция стабильная.



Комментарии      « 1 2


    admin: Для Максим. Камеру починили - теперь работает. Возможны перерывы в трансляции, но это утсраняется повторным запуском. Если возникают проблемы - пишите в комментариях.

    Максим: Камера не загружаетса! Админи исправте пожалуйста, спосибо заранее
    Ответ: Исправлено. Все работает.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы , чтобы оставить или оценить комментарий.



Сейчас на сайте: 1
Посетителей: 1
Пользователей: 0